23/24/25 juni 2017 Spa Summer Classic

Free entrance for the spectators, with free access to the paddock.

Dit weekend is Spa weer het bruisend centrum van Historic Racing, Roadbook organiseert ook dit jaar weer de “Spa Summer Classic”, al vele jaren een vaste waarde op de kalender.

Ook dit jaar is MotorSportsMediaService aanwezig en zal foto’s maken voor deze website ( BelgianHistorics), Website racinglife.nl,  RM Magazine, MG Competitions en een aantal ex-bravo piloten die naar andere series zijn over gestapt. De oplettende lezer zal de Belgische historic serie Bravo missen in het lijstje, helaas moet ik meedelen dat “het bestuur” van de Bravo vond dat ik niet meer voldoende gemotiveerd zou zijn en koos ervoor een andere huisfotograaf aan te stellen.

Zaterdag a.s. zal ik de hele dag te vinden zijn op het mooiste circuit van de wereld met de coolste Historic racers. Een uitgebreide foto reportage zal asap op deze website te vinden zijn.

Spa Summer Classic 2017

SPA, The pearl of the Ardennes, a town of hot springs and thermal baths, a royal town, the Capital of the Fagnes (Fens), the gateway to the Ardennes, referred to by Frederick the Great as the “Café de l’Europe”.

It has so many attractions that one might well think of putting them all into an advertising poster were it not for the fact that this little town of 15,000 inhabitants, famous because of its mineral water springs, has received many celebrated visitors in the course of its history. These, following the fashion of the time, came to “take the Spa waters” whose curative qualities were recognised throughout Europe.

But SPA is also the famous motor racing circuit of Spa-Francorchamps, where the Spa Summer Classic meeting will take place on June 23, 24 & 25

Meer info via deze link

Facebook